Waze Trükk

Waze trükk a gyorsabb haladásért

Mutatok egy egyszerű és hatékony módszert, hogy miként lehet gyorsabb haladásra késztetni a Waze navigációt.
megosztás
küldés

Bizonyára nem kell bemutatni a Waze nevű közösségi navigációs szoftvert. Ha eddig nem hallottál róla vagy hallottál, de nem használod, akkor javaslom hogy keress rá az App Storeban vagy a Google Playen és kezdd el használni, mert nagyban megkönnyíti az autós közlekedést.

Európa szinten itthon használják a legtöbben, így megfelelő adatmennyiség áll rendelkezésre, hogy mindig valós képet kapjunk a körülöttünk lévő forgalomról és az adott útszakaszon előttünk lévő veszélyekről, rendőri ellenőrzésekről, időjárásról stb.

Ebben a cikkben egy gyors, de annál hasznosabb infót osztok meg, amivel egyes esetekben még gyorsabban haladhatunk a célunk felé.

A Waze alapvetően szól, ha előttünk dugó alakult ki és elméletileg újra is tervez, ha szükségesnek látja. Elméletileg. A gyakorlatban ugyanis sokszor ez nem valósul meg, valószínűleg nem kalkulálja újra az útvonalat elég sűrűn. Az algoritmus működését nem ismerni pontosan, emiatt a következőt érdemes tenni, hogy tuti mindig a legfrissebb útvonaltervezés álljon rendelkezésre.

Ha megállunk egy-egy lámpánál (vagy adjuk oda az utasnak a telefont) akkor bökjünk rá egy már megtervezett útvonalnál alul középen az érkezési időre. Ezt követően az útvonalak menüt válasszuk. Ezzel tuti, hogy újrakalkulálja a lehetséges alternatív útvonalakat. Így pedig lehetséges, hogy egy jobb útvonalat talál, mint amit korábban, 10, 20, 30 vagy még több perce számolt ki nekünk.

Nem kell csodákat várni, nem működik mindig és az sem garantált, hogy ezzel a kis trükkel nem fogunk dugóban állni. Nálam már többször bevált, érdemes

megosztás
küldés

Hasonló témában íródott cikkjeink

Legfrissebb bejegyzéseink

kik vagyunk?

Attila
Attila

Nincs megoldatlan probléma, nincs elvesztegetett idő. Nemcsak középvezetőként, hanem magánemberként is kamatoztatom évek óta digitálisan (is) hatékony mentalitásom: Igenis, vessük be a tech-világ adta eszközöket, nap végén pedig élvezzük ki, ha ezek által több az eredmény, kevesebb ráfordítással.

Tomi
Tomi

~25 éve vagyok benne napi szinten a hardverek és szoftverek világában. 8 éve indítottam az első online vállalkozásomat, mára pedig több tucat vállalkozónak segítettem több 10 milliós bizniszt építeni a különböző online szoftverek segítségével. Mérnökként folyamatosan a precíz és hatékony megvalósításra törekszem.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Kevés a Gmail tárhelyed?
Már évek óta fizetsz a nagyobb tárhelyért?

13 perces videóban mutatjuk meg, hogy miként tudod végtelenné tenni a Gmail postafiókod tárhelyét!

Megtelt A Gmail Logo Low

Háromrészes cikksorozat

Érthetően, részletes magyarázatokkal!

Érdekel, hogyan inthetsz búcsút a napi bénázásnak, és
indulhatsz meg a "pénznyomtatás" útján
saját magad digitális transzformációja által?

(Akkor is ha műszaki analfabétának érzed magad)

digitalis vallalkozas

Ha ezt a könyvet elolvasod, 

Kell ennél több?

Miben segít neked ez a fájl?

Áramfogyasztás mérőóra

akár otthonra, akár a vállalkozásodban

Miben segít neked ez a fájl?

QNAP NAS

akár otthon, akár a vállalkozásodban

Miben segít neked ez a fájl?

Bevetelek Es Kiadasok Osszesites2

akár a személyes pénzügyeidben, akár a vállalkozásodban