Vocal - Hangüzi Gmailben

Új hangüzi-tool a Gmailhez

Ezzel a kiegészítéssel hangüzeneteket tudsz küldeni Gmailben is. Fontos azonban, hogy odafigyelj 1-2 dologra, máskülönben lábon lövöd magad rendesen.
Megosztás itt: facebook
megosztás
Megosztás itt: email
küldés

SMS-en szocializálódott, személyhívót mellőző, hangpostát nem preferáló társadalmunk mindennapi bugyraiba bebummolt az elmúlt évek digitális térhódításának egyik fenegyereke, a hangüzenet.

Ebben a posztban találkozhattál már ajánlásunkkal, mely szerint egy Chrome bővítmény segítségével tudsz hangüzenetek küldeni e-mailben is.

Örömmel jelentük, hogy érkezett egy hasonló, újabb, frissebb megoldás, ami nem más, mint a Vocal!

Itt tudod letölteni.

Köszi a tippet, Dr. Novák Hunor! Ő pácienseinek szokott ezen kiegészítésével hangüzenetet küldeni: Ez meglátásunk pont egy olyan célterület (a kommunikáció milyensége és iránya miatt: páciens kérdez írásban, Orvos teljeskörűen hangüzenetben válaszol, anélkül, hogy titkárnőt kellene tartson, aki majd legépeli a választ), amihez nem csak hasznos, hanem tökéletesen ideális is tud lenni a bemutatott kiegészítés.

Megosztás itt: facebook
megosztás
Megosztás itt: email
küldés

Hasonló témában íródott cikkjeink

Legfrissebb bejegyzéseink

kik vagyunk?

Attila
Attila

Nincs megoldatlan probléma, nincs elvesztegetett idő. Nemcsak középvezetőként, hanem magánemberként is kamatoztatom évek óta digitálisan (is) hatékony mentalitásom: Igenis, vessük be a tech-világ adta eszközöket, nap végén pedig élvezzük ki, ha ezek által több az eredmény, kevesebb ráfordítással.

Tomi
Tomi

~25 éve vagyok benne napi szinten a hardverek és szoftverek világában. 8 éve indítottam az első online vállalkozásomat, mára pedig több tucat vállalkozónak segítettem több 10 milliós bizniszt építeni a különböző online szoftverek segítségével. Mérnökként folyamatosan a precíz és hatékony megvalósításra törekszem.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Miben segít neked ez a fájl?

Bevetelek Es Kiadasok Osszesites2

akár a személyes pénzügyeidben, akár a vállalkozásodban

Kevés a Gmail tárhelyed?
Már évek óta fizetsz a nagyobb tárhelyért?

13 perces videóban mutatjuk meg, hogy miként tudod végtelenné tenni a Gmail postafiókod tárhelyét!

Megtelt A Gmail Logo Low

Miben segít neked ez a fájl?

Áramfogyasztás mérőóra

akár otthonra, akár a vállalkozásodban

Miben segít neked ez a fájl?

QNAP NAS

akár otthon, akár a vállalkozásodban