Adobe Stock 3 hónap ingyen

3 hónap Adobe Stock előfizetés ingyen

Trükkök nélkül is lehet 3 hónapig ingyenes Adobe Stock előfizetésed, hogy a posztjaid és tartalamid mindig jól illusztráltak legyenek!
megosztás
küldés

Illusztráció kerestetik

Ha készítettél már valaha bármilyen anyagot (blogposztot, cikket, dolgozatot, bármit), amihez szükséged volt képekre, illusztrációra, és nekiálltál keresgélni, akkor vélhetően találkoztál már olyan szolgáltatókkal, mint a shutterstock, gettyimages, 123rf.com, pixabay, vagy freepik – csak hogy néhányat említsek.

Ezeken (és más oldalakon keresztül is) azonban, pláne hogy ha használod az Adobe cég szoftvereinek egyikét, találkozhattál már az Adobe saját előfizetéses szolgáltatásával, az Adobe Stockkal (nem nem az Adobe részvényekről van szó).

Adobe Stock

Nem más ez (sem – a többi fent felsorolt szolgáltatóhoz hasonlóan), mint egy előfizetéses képtár, ahol egy havi díjért cserébe licenszelhetsz magadnak képeket és mindenféle vizuális anyagokat a tartalmaidban történp jogtiszta felhasználásra, ezzel mindenki jól jár: Te is, a fotós is, és az olvasó is, az szolgáltatás, aki pedig ezt az egészet lehetővé teszi, pláne.

Adobe Stock Screenshot
Adobe Stock Screenshot

A fenti szolgáltatók közötti összehasonlítás nélkül mondom, hogy az Adobe Stockban rendszeresen futottam bele a múltban olyan cuccokba (böngészni lehet őket előfizetés nélkül), amelyeket szívesebben használtam volna fel, mint a más oldalakon talált tartalmakat, ezért adta magát a dolog, hogy ki kellene próbálni.

Előfizetés

Az Adobe Stocknál az előfizetési díj attól függ, hogy mennyi (és milyen) tartalmat szeretnél havonta letölteni, és hogy mennyi időt vagy hajlandó előre kifizetni (éves előfizetés, pl).

Vásárolhatsz ún. „kredit-csomagokat”, ami időben korlátlanul használható fel, és minden tartalomnak van egy kredit-értéke: egy nagyfelbontású kép 1, egy HD-videó 8, egy 4K videó 20, egy prémium kép példaképp 12 kredit.

A másik oldalról nézve vásárolhatsz havi előfizetést több csomag szerint, teljes felsorolásn nélkül havi 30 eurónak megfelelő előfizetési díjért cserébe (1 éves elköteleződés esetén) 10 alap, nagyfelbontású képet licenszelhetsz le magadnak havonta.

Ha viszont szeretnéd kipróbálni, hogy ez mégis milyen a gyakorlatban, akkor az éves előfizetésre történő előfizetésnél bankkártya adataid megadásával 1 hónap standard alapcsomagot kapsz ingyenesen kipróbálásra, az egy hónap letelte előtt lemondhatod az éves előfizetést, ezt követően pedig nem. (Havi előfizetés esetén nincs próbahónap, viszont bármikor lemondható).

Adobe Stock Csomagok Screenshot
Adobe Stock Csomagok Screenshot

Ebben eddig nincs semmi különleges. De hogyan lesz Neked 3 hónapod ingyen?

Itt a varázslat a tenyeremben!

Az Adobe Stocknál egy ügyes marketinghúzással meg van bonyolítva a dolog: Akit nem sikerült úgy rászoktatni az egy hónap alatt a szolgáltatásukra, hogy ezután is előfoizető maradjon, annak az egy hónap ingyenes próbaidőszak letelte előtti tényleges lemondáskor bizony felkínálnak még két hónap ingyenes előfizetést.

Nyilván abból indul ki az Adobe, hogy ha az egy hónap nem tette meg még akkor ez a még két hónap majd meggyőz Téged annyira a szolgáltatásukkal kapcsolatban, hogy ténylegesen fizetős vevő maradsz!

Nem teszteltem ki, hogy az ajánlat csak akkor jön-e, ha felhasználtad a 10-es keretet, vagy ha x alkalommal bejelentkeztél a próbaidőszak alatt stb, de nem is lényeges: általános használat mellett, majdnem kimerített keret mellett jött az ajánlat automatikusan, véletően így lesz ez nálad is, amikor a próbahónap vége felé az éves előfizetés „mégis-lemondására” kattintasz.

Szumma szummarum

Az Adobe Stock amúgy egy nagyon jó szolgáltatás, ami segít értéket adni olvasóidnak, úgyhogy amikor megérkezik a pillanat arra, hogy előfizető legyél, és kihasználd az ezzel járó előnyöket, akkor nem fogsz mellényúlni ezzel a szolgáltatással.

Ha viszont valamilyen oknál fogva mégsem nyeri el a szolgáltatás a tetszésed, akkor ne felejtsd el időben lemondani 🙂

megosztás
küldés

Hasonló témában íródott cikkjeink

Legfrissebb bejegyzéseink

kik vagyunk?

Attila
Attila

Nincs megoldatlan probléma, nincs elvesztegetett idő. Nemcsak középvezetőként, hanem magánemberként is kamatoztatom évek óta digitálisan (is) hatékony mentalitásom: Igenis, vessük be a tech-világ adta eszközöket, nap végén pedig élvezzük ki, ha ezek által több az eredmény, kevesebb ráfordítással.

Tomi
Tomi

~25 éve vagyok benne napi szinten a hardverek és szoftverek világában. 8 éve indítottam az első online vállalkozásomat, mára pedig több tucat vállalkozónak segítettem több 10 milliós bizniszt építeni a különböző online szoftverek segítségével. Mérnökként folyamatosan a precíz és hatékony megvalósításra törekszem.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Kevés a Gmail tárhelyed?
Már évek óta fizetsz a nagyobb tárhelyért?

13 perces videóban mutatjuk meg, hogy miként tudod végtelenné tenni a Gmail postafiókod tárhelyét!

Megtelt A Gmail Logo Low

Háromrészes cikksorozat

Érthetően, részletes magyarázatokkal!

Érdekel, hogyan inthetsz búcsút a napi bénázásnak, és
indulhatsz meg a "pénznyomtatás" útján
saját magad digitális transzformációja által?

(Akkor is ha műszaki analfabétának érzed magad)

digitalis vallalkozas

Ha ezt a könyvet elolvasod, 

Kell ennél több?

Miben segít neked ez a fájl?

Áramfogyasztás mérőóra

akár otthonra, akár a vállalkozásodban

Miben segít neked ez a fájl?

QNAP NAS

akár otthon, akár a vállalkozásodban

Miben segít neked ez a fájl?

Bevetelek Es Kiadasok Osszesites2

akár a személyes pénzügyeidben, akár a vállalkozásodban