Videobank

Bankszámla nyitás otthonról videó chaten

A koronavírus egyik pozitív hozománya, hogy immár még egyszerűbben, otthon ülve is nyithatunk bankszámlát.
megosztás
küldés

Végre eljött ez a kor is

A koronavírus által okozott karantén helyzetnek és korlátozó intézkedéseknek köszönhetően a bankszektor is rákényszerült arra, hogy fejlesztéseket hajtson végre. A legjobban és elsőként a MagnetBank reagált erre. Nem meglepő ez, korábban már náluk volt elérhető elsőként az autokassza szolgáltatás is, amellyel automatizálhatóvá váltak az utalások. Azóta persze a többi, nagyobb bank is felzárkózott és elérhető náluk is a videóbankos számlanyitás.

Az új fejlesztéseknek köszönhetően nincs többé bankba járás. Eddig ugyanis, ha számlát akartunk nyitni, azt csak személyesen tudtuk megtenni. Utazni, mászkálni, parkolni, várakozni, senki sem szereti ezeket a felesleges köröket.

Bankszámla nyitás 2×10 perc alatt

Ilyen kényelmesen és gyorsan sem sikerült még eddig bankszámlát nyitni.

A MagnetBank weboldalán maximum 10 perc alatt kitölthető minden adat, amire szükség van, ezt követően pedig kapunk egy e-mailt amelyből nyitvatartási időben (8-20 óra között) szabadon választott időpontban kezdeményezhetjük a videóhívást.

Szamlanyitas
Mindössze három lépésből áll az számlanyitás folyamata. Mindez online, bárhonnan, bármikor elérhető

Minimális várakozás után máris jelentkezik egy munkatárs, a teljes hívás mindössze 10 percet vett igénybe. Az idő jelentős részében a szerződéssel kapcsolatos tudnivalókat olvassák fel, majd jönnek a személyes dokumentumok ellenőrzése.

Ilyenkor jó, ha minőségi, legalább 720p felbontású webkameránk van, de megoldható mobiltelefonról is a videóhívás. Egy mai okostelefon kamerája erre a célra pedig szintén elegendő. Fontos, hogy lehetőleg jól megvilágított helyen legyünk, kevés fényben ugyanis a videóhívás minősége leromlik, ezáltal a dokumentumok azonosítása nem lehetséges.

Videohivas
A videóhívás felülete. Hasonló, mint egy Zoom meeting, annyi különbséggel, hogy a bank saját szoftvere fut a háttérben

Profi technika, könnyen kezelhető mobilapp, ügyfélbarát szolgáltatás és kiszolgálás. Ezeket mind megkaptam a MagnetBanknál!

Ha tetszett és számodra hasznos volt ez az írás, akkor oszd meg Facebookon vagy küldd tovább az ismerőseidnek az alábbi gombok segítségével!

megosztás
küldés

Hasonló témában íródott cikkjeink

Legfrissebb bejegyzéseink

kik vagyunk?

Attila
Attila

Nincs megoldatlan probléma, nincs elvesztegetett idő. Nemcsak középvezetőként, hanem magánemberként is kamatoztatom évek óta digitálisan (is) hatékony mentalitásom: Igenis, vessük be a tech-világ adta eszközöket, nap végén pedig élvezzük ki, ha ezek által több az eredmény, kevesebb ráfordítással.

Tomi
Tomi

~25 éve vagyok benne napi szinten a hardverek és szoftverek világában. 8 éve indítottam az első online vállalkozásomat, mára pedig több tucat vállalkozónak segítettem több 10 milliós bizniszt építeni a különböző online szoftverek segítségével. Mérnökként folyamatosan a precíz és hatékony megvalósításra törekszem.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Kevés a Gmail tárhelyed?
Már évek óta fizetsz a nagyobb tárhelyért?

13 perces videóban mutatjuk meg, hogy miként tudod végtelenné tenni a Gmail postafiókod tárhelyét!

Megtelt A Gmail Logo Low

Háromrészes cikksorozat

Érthetően, részletes magyarázatokkal!

Érdekel, hogyan inthetsz búcsút a napi bénázásnak, és
indulhatsz meg a "pénznyomtatás" útján
saját magad digitális transzformációja által?

(Akkor is ha műszaki analfabétának érzed magad)

digitalis vallalkozas

Ha ezt a könyvet elolvasod, 

Kell ennél több?

Miben segít neked ez a fájl?

Áramfogyasztás mérőóra

akár otthonra, akár a vállalkozásodban

Miben segít neked ez a fájl?

QNAP NAS

akár otthon, akár a vállalkozásodban

Miben segít neked ez a fájl?

Bevetelek Es Kiadasok Osszesites2

akár a személyes pénzügyeidben, akár a vállalkozásodban