digitalis vallalkozas

Előrendelhető a „Digitális vállalkozás” könyv

megosztás
küldés

Akármerre sürgünk-forgunk a világban, azt látjuk, hogy annak ellenére hogy a digitizáció és digitalizáció évek, sőt évtizedek óta velünk vannak, a digitális transzformáció adta hatékonyság még sokak (személyek, csoportok, szervezetek, vállalkozások) számára még csak lőtávolban sincs.

Ezért döntöttünk úgy Tomival, hogy egy olyan könyvet szeretnénk írni, ami értelmezhető közelségbe hozza bárki számára azokat tudnivalókat, melyekkel sikerülnie fog megtenni az első lépéseket a digitalizáció adta hatékonyság és eredményesség irányába.

Digitális vállalkozás

A könyv, amely rávilágít arra, hogyan építs fel egy jól működő rendszert a mindennapjaidban, és mely digitalizációs fortélyokat vesd be annak érdekében, hogy maximális produktivitás mellett minimális káosz legyen a jutalmad.

„Érj el többet, kevesebből! Ez a könyv segít, hogy új pályára állítsd magad. Olvasd el, és aknázd ki a digitalizáció adta lehetőségeket!"
gal kristof klikkmarketing 1
Gál Kristóf
Klikkmarketing alapító, tulajdonos

Kiknek szól ez a könyv?

ha az alábbiakról magadra ismersz, akkor neked mindenképpen

vállalkoznál

vallakoznal

Ha még nem indultál el a vállalkozói úton, akkor a legjobb időben tanulhatod meg a könyvben leírt, digitalizált vállalkozáshoz szükséges módszertanokat. Alkalmazásukkal sokkal gyorsabban haladsz majd a céljaid megvalósításával. 

folyamatos önképző vagy

onkepzo

Jól tudod, hogy ha csak egy (al)fejezet szól neked a könyvben, akkor már megérte elolvasni. A digitális vállalkozás c. könyvben sok ilyen (al)fejezetet fogsz találni, ezt garantáljuk. Fejlődj tovább és legyen jobb, egyszerűbb életed a digitalizációnak köszönhetően. 

vállalkozó vagy

elakadas

Vállalkozóként jó, ha minél hatékonyabb tudsz lenni. Ez ma digitális eszközök és szoftverek nélkül elképzelhetetlenek. Lehet, hogy kevésbé vagy járatos ezen a területén és eluralkodik a káosz a vállalkozásodban emiatt. Segítünk rendrakásban és a tisztánlátásban. 

(cég)vezető vagy

vezeto

Ebben a szerepkörben kiemelkedő fontossággal bír, hogy a munkatársaid jól végezzék a feladatukat. Biztos, hogy mindent jól csinálnak és megfelelő eszközöket használják, hogy eredményesen dolgozzanak? Szerezd meg a könyvben rejlő tudást és add át nekik!

Könyvünkkel abban akarunk neked segíteni, hogy megfogalmazódon benned a digitalizáció alapú, rendszerszemlélet iránti igény; hogy megismerd, mit kell tenned annak érdekében, hogy elindulj az úton, és hogy megtudd, konkrétan mely eszközök lesznek segítségedre ezen az életen át tartó utazáson.

A célunk az, hogy te legyél a digitális vállalkozó, aki azáltal valósítja meg egyre eredményesebben saját céljait, hogy fokozza a produktivitását és csökkenti a káoszt maga körül.

Ha felkeltettük az érdeklődésed akkor klikk az alábbi gombra a további információkhoz.

megosztás
küldés

Hasonló témában íródott cikkjeink

Legfrissebb bejegyzéseink

kik vagyunk?

Attila
Attila

Nincs megoldatlan probléma, nincs elvesztegetett idő. Nemcsak középvezetőként, hanem magánemberként is kamatoztatom évek óta digitálisan (is) hatékony mentalitásom: Igenis, vessük be a tech-világ adta eszközöket, nap végén pedig élvezzük ki, ha ezek által több az eredmény, kevesebb ráfordítással.

Tomi
Tomi

~25 éve vagyok benne napi szinten a hardverek és szoftverek világában. 8 éve indítottam az első online vállalkozásomat, mára pedig több tucat vállalkozónak segítettem több 10 milliós bizniszt építeni a különböző online szoftverek segítségével. Mérnökként folyamatosan a precíz és hatékony megvalósításra törekszem.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Kevés a Gmail tárhelyed?
Már évek óta fizetsz a nagyobb tárhelyért?

13 perces videóban mutatjuk meg, hogy miként tudod végtelenné tenni a Gmail postafiókod tárhelyét!

Megtelt A Gmail Logo Low

Háromrészes cikksorozat

Érthetően, részletes magyarázatokkal!

Érdekel, hogyan inthetsz búcsút a napi bénázásnak, és
indulhatsz meg a "pénznyomtatás" útján
saját magad digitális transzformációja által?

(Akkor is ha műszaki analfabétának érzed magad)

digitalis vallalkozas

Ha ezt a könyvet elolvasod, 

Kell ennél több?

Miben segít neked ez a fájl?

Áramfogyasztás mérőóra

akár otthonra, akár a vállalkozásodban

Miben segít neked ez a fájl?

QNAP NAS

akár otthon, akár a vállalkozásodban

Miben segít neked ez a fájl?

Bevetelek Es Kiadasok Osszesites2

akár a személyes pénzügyeidben, akár a vállalkozásodban